Stark team

Enthousiast, fanatiek, gedreven en natuurlijk sportief. Wij zijn STARK en hebben samen een berg ervaring en passie voor de survivalrunsport. Tijdens de coronaperiode was trainen voor onze sport niet zomaar mogelijk. Om toch wat te doen hebben we daarom heel Drenthe, maar vooral in Assen, rond gerend. Tijdens het rennen kwamen we allerlei plaatsen tegen waarvan we vonden dat daar prima een survivalbaan gebouwd kon worden. Na elkaar eens goed aangekeken te hebben, en ons afgevraagd te hebben waarom eigenlijk ook niet, hebben we de knoop doorgehakt. We gaan onze ‘eigen’ baan bouwen in Assen. Zo gedacht, zo gezegd….en zo gedaan.

Nu staan we hier met een prachtig team, opgeleide en gecertificeerde, trainers en aanpakkers, om heel Assen fit en in de touwen te krijgen. 

Wij stellen ons even voor!

RONALD STRUIK

SURVIVALRUN TRAINER

Onze voorzitter. In het dagelijks leven werkt Ronald als Project Manager bij de RUD Drenthe, is getrouwd met Anniek en vader van Hugo en Mirthe.

Een jaar of 6 geleden is de survivalliefde geboren bij Survival Norg. Ronald is initiatiefnemer voor verschillende projecten en activiteiten binnen de club en onze gangmaker.

Bij STARK geeft Ronald trainingen aan de kinderen en volwassenen en is hij verantwoordelijk voor het onderhoud van de baan.

GERRIT MEIJERING

SURVIVALRUN TRAINER

Onze secretaris. Doordeweeks aan het werk als ICT-er. Gerrit is getrouwd met Josien en door dochter Ayla besmet geraakt met het survivalrunvirus. Gerrit loopt lekker mee in de KSR en loopt zo nu en dan een halve marathon of trail.

Bij STARK vind je Gerrit als trainer bij de volwassenen, maar ook als klusjesman op de baan. Hij daagt je graag uit voor een leuke challenge en duwt je net even dat stapje verder.

 

AYLA MEIJERING

SURVIVALRUN TRAINER

Ayla is ons outdoor talent. Ze sport dagelijks en heeft bij haar opleiding geleerd hoe alle buitensport trainingen te geven. 

Is gek van Canyoningen en klimmen.

Bij STARK verzorgt Ayla de trainingen en opleidingen voor de jeugd en volwassenen.

ELLY ENTING-ZIEL

SURVIVALRUN TRAINER

Getrouwd en moeder van 2 dochters.

Voor Elly is survivalrun lekker buiten spelen en apenkooien in de buitenlucht.

De liefde voor de sport heeft ze over genomen van haar vader en broertje. Nu zo’n beetje al 10 jaar recreatief en in de KSR actief.

Inmiddels een aantal jaren ervaring als trainer in de survivalsport en eerder bij de atletiek.

Bij STARK gaat Elly training geven aan de kinderen en jeugd, maar ook bij de volwassenen kan je haar vinden. Voor Elly staat plezier voorop en hoopt ze het enthousiasme voor de sport over te brengen aan iedereen.

DORIEN SMALLENBROEK

SURVIVALFIT TRAINER

Dorien is al een oude rot in het vak als het gaat om training geven. Ze zal iedereen die fit wil worden de basis bijbrengen van een sterk en fit lichaam.

Ze zal het fit worden uit je trekken. Zelfs als je niet verwacht dat je het kan zal Dorien je helpen het uit je te krijgen. Je zult door haar sterk en fit worden.

Bij STARK zal Dorien trainingen verzorgen voor ons aankomend talent in de touwen en hindernissen.