Nieuwsbrief maart 2024 Stark Survivalrun Assen

Stark Logo

Dag Allemaal,

Na een lange koude en natte periode komt het mooie weer er aan met veel zon en heerlijke survivalrun omstandigheden. Een goed moment om even vooruit te kijken en dat gaan we in deze nieuwsbrief dan ook doen.

  • Survivalrun diploma’s;
  • Nieuwe clubkleding;
  • Bestuur compleet;
  • Drentse Ultra Survivalrun;
  • Doorschuiven na de meivakantie.

Voordat we dit gaan doen wil ik graag kwijt dat wij enorm trots zijn op alle toppers die in de donkere, natte en koude dagen stug zijn doorgegaan met survivalruntraining. Prachtig om te zien dat jullie er elke week weer staan en ondanks weer en wind toch met een grote lach op het gezicht rondlopen. Waar we ook heel trots en blij mee zijn is de enorme inzet van iedereen die tijdens de bouwdag in december aanwezig was. Wat is er veel werk verzet en wat geeft dat weer mooie uitdagingen voor de sporters. Heel erg bedankt voor jullie inzet en gezelligheid op deze dag. Juist dit samen doen en de heerlijke sfeer hier omheen maakt het voor vrijwilligers zoals de bouwers, lunchmakers, trainers en bestuurders meer dan de moeite waard.

Survivalrun dipoma’s

De survivalrun bond Nederland heeft een diploma in het leven geroepen waar in drie treden een diploma kunt verdienen. De eerste trede is het Brons diploma, gevolgd door het Zilver en Goudendiploma. De aankomende periode werken we in de training toe naar de eisen van het Bronzendiploma. Hiervoor moeten de kinderen al best wat doen, het is niet van zelfsprekend dat iedereen dit diploma ook haalt. Je moet er echt wel wat voor doen. Als je regelmatig komt trainen verwachten wij dat we iedereen zover krijgen om het diploma te halen. Houdt voor het programma en de datum van het examen de spond-app in de gaten.

Club kleding

Er kan tot 31 maart kleding besteld worden in de webshop www.starkassen.nl/winkel. We hebben nog een dikke week om kleding te passen deze kleding ligt in de container en is open tijdens de trainigsmomenten.

Sportshirt Paars
Hoodie Bottle Green

Dit jaar zijn er ook hoodies en jassen te bestellen naast de shirts en broeken die we de vorige keer ook hadden

Bestuur compleet

In de vorige nieuwsbrief waren we nog opzoek naar extra bestuursleden om de club verder te vormen en alle bestuurstaken te verdelen. Dat is gelukt! Waardoor het bestuur nu compleet is Ronald Struik is voorzitter, Gerrit Meijering Secretaris, René Veenstra is aangetreden als penningmeester en Joyce Holtrop en Niels Koster zijn algemeen bestuurslid geworden. Heb je vragen over de club of heb je een idee laat het ons dan weten. We gaan graag samen met jullie aan de slag om onze club nog mooier te maken.

Drentse Ultra Survivalrun

Drentse Ultra logo

Jullie hebben het al een aantal keren kunnen lezen. 12,13 en 14 juli is er de ultra run in Drenthe. We doen in ieder geval mee met 1 team. We kunnen nog een 2e team vormen. De opgave daarvoor moeten we zo snel als mogelijk doen (vol=vol).

De run is 3 dagen sporten: fietsen, hardlopen, zwemmen, puzzelen en klimmen. De hindernissen die je tegen gaat komen zijn niet extreem zwaar of hoog. Het is vooral 3 dagen gezellig met elkaar sporten.

We overnachten 2 keer samen (met de andere clubs) in Westerbork. De organisatie zorgt 3 dagen voor een warme maaltijd (vrijdag, zaterdag en zondag). Zelf mag je voor je ontbijt, eten en drinken onderweg zorgen. (De kosten zijn € 120,- per persoon.)

De start zal in de buurt van Norg zijn, waarna we via Zeijen naar Assen gaan. Na Assen vertrekken we naar Westerbork voor de eerste overnachting (dat mag in een tent, caravan, paardentrailer of onder een zeiltje zijn) bij de Motorcrossbaan. Op de 2e dag gaan we richting Sleen/Emmen (en weer overnachten in Westerbork) en op de 3e dag op naar de finish in Havelte.

Heb je zin om mee te doen laat dat dan weten aan mij (Gerrit).

Drentse Ultra – vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli (outdoorsportwesterbork.nl)

Doorschuiven na de meivakantie

Onze trainingsgroepen zijn ingedeeld in groepen voor 6 tot en met 9 jarigen, 10 tot en met 12 jarigen, 12 tot en met 17 jarigen en volwassenen. Elke herfst- en meivakantie beoordelen we welke kinderen naar een volgende groep doorschuiven. De kinderen om wie het gaat, krijgen in de komende weken een bericht via Spond en/of de trainingen. Houdt hiervoor de Spond-app in de gaten.

Mocht u hier twijfels of vragen over hebben, spreek ons dan even aan tijdens de trainingsmomenten

Ronald en Niels zijn dan beschikbaar voor eventuele vragen. Mocht dit niet lukken, maar willen jullie toch graag contact, stuur dan via Spond een berichtje en dan nemen we contact met jullie op. 


Trainingen/vakanties

De vakantieperiodes komen er ook weer aan.

We geven geen training van: 27 april t/m 5 mei

7 en 8 mei is er wel training

9 en 11 mei is er geen training

De paas en pinkster zaterdagen is er wel training.


Team Stark

kijk ook op onze website https://www.starkassen.nl of social media Facebook of Instagram

vragen of opmerkingen: mail ons op info@starkassen.nl